A car can finish a certain journey in 10 hours at a speed of 42 kmph. In order to cover the same distance in 7 hours, the speed of the car (km/h) must be increased by
speed = (distance/time) distance = speed time = 10 × 42 = 420 km to cover the same distance in 7 hours speed = 420/7 = 60 Km/h increase in speed = 60 -42 =18 km/h
Read the following information to answer the below questions:
If the organization has redeemed its preference shares, then this transaction will be reflected in the Cash Flow Statement under which of the activities?
One of the approaches of Working Capital Management, where the company takes a strategy by which it finances all funds requirements with long-term funds...
What does Miscellaneous Insurance encompass?
When will a person, who opted Composition Levy, have to pay tax in GST?
Other things remaining constant, money received tomorrow is ______ received today.
Provisions of Section 64(1A) will not be applicable to any income of a minor child suffering from any disability specified under ________. In other word...
Which of the following is not a mandatory financial statement of a General Insurance Company as per IRDA regulations?
Which among the following ratios is a part of Liquidity Analysis?
Which of the following section deals with deduction in respect of Interest on deposits in savings/FD account in case of resident senior citizens?