The average age of 23 children and their teacher's age are 21 years. If the teacher's age is excluded, the average reduces by 1. What is the teacher's age?
Sum of the age of total children and teacher = 24 × 21 = 504 Sum of the age of children after excluding = 23 × 20 = 460 Teacher’s age = 504 – 460 = 44 years
What is the number of female travelling by bus in cities A and C together?
The expenses of F are 25% more than that of A. Ratio of Income and Savings of F is 4:1. Find the Savings of F in 2018.
What is the approximate percentage increase in the number of male workers in company P from 2018 to 2019?
What is the difference between the number of Umbrella sold in city B and the number of Raincoat sold in city A?
On Friday, if ratio of the speed of boat to the speed of stream is 2:1, then what is the difference between the time taken by the boat while going upst...
If 30% of the male travelled in Public vehicles in 2015, then find the number of females travelled in Public vehicles in the same year.
What is the difference ( in thousand) between the number of vehiclessold by Company O in the year 2011 and in the year 2014?
If city D sell only white color and grey color automatic cars in the ratio of 17:13 respectively, then find the difference between the number of white c...
If in year 2014, 20% of students who applied for Post Graduation also applied for Graduation then the numbers of students who apply only for Graduation ...
Total number of mangoes sold by shopkeeper A is what percent more/less than the total number of mangoes sold by shopkeeper B.