There are two trains A and B. A start from point X at 8 AM towards point Y. Another train B starts at 9 AM from point X. If they meet at 11 AM and speed of A is 24km/hr, while that of B is 36 km/hr. Find distance between X and Y.
Speed of train A = 24 kmph Speed of train B = 36 kmph Time taken by train A to meet train B at 11 AM = 3 hrs Time taken by train B to meet train A at 11 AM = 2 hr Distance travelled by train A = 3 × 24 = 72 km Distance travelled by train B = 2 × 36 = 72 km Therefore, total distance between X and Y = 72 + 72 = 144 km
Under the Pradhan Mantri Suraksha Bima Yojana risk coverage of ________for accidental death and complete disability and _______ for partial disability i...
SEBI does NOT regulate _______.
Which of the following is correct with regard to default nominee for an unmarried person in Atal Pension Yojna?
What is the purpose of financing for public-private partnerships?
What is the limit on the amount of money for trade related transactions under RDA?
Moneys held by Government in trust are kept in the Public Account. The Public Account draws its existence from which of the following article of the Con...
Which of the following Government Scheme was launched with an aim for facilitating credit to SC/ST and Women entrepreneurs?
Which process is being referred to in the above passage?
The term foreign currency is defined in
In pursuit of its vision to become an international financial centre of global stature, IFSCA has continuously engaged in deliberations with many global...