A started a work such that he can complete the whole work in 30 hours. After working for 10 hours, he worked with the rate such that the whole work can be completed in 24 hours. In how many hours A can complete the whole work?

Let the total work = 120 units Efficiency of A when he can complete the whole work in 30 hours = 120/30 = 4 units/hour Efficiency of A when he can complete the whole work in 24 hours = 120/24 = 5 units/hour Amount of work done in 10 hours = 10 × 4 = 40 units Time taken to complete the remaining work = (120 – 40)/5 = 16 hours Therefore, total time taken = 16 + 10 = 26 hours

Identify the missing part of the given figure and select it from given answer figures.

Which Answer Figure will complete the pattern in the figure?

In each of the following questions which one of the answer figures shall complete the given question figure.

Which answer figure will complete the pattern in the question figure?

Select the correct option to complete the following pattern.

Which answer figure will complete the pattern in the question figure?

In each of the following questions which one of the answer figures shall complete the given question figure.

Completion of incomplete Pattern

...

More Time Questions

×

×