The average price of 10 stickers is Rs.12 while the average price of 8 of these stickers is Rs.11.75. Of the remaining two stickers, if the price of one sticker is 60% more than the price of the other, then what is the price of each of these two stickers?
Total cost of 10 stickers = 10*12 = Rs. 120 Total cost of 8 stickers = 8*11.75= Rs. 94 => The cost of remaining 2 stickers = 120- 94 = Rs. 26 Let the price of each sticker be x and y. => x + y = 26---------------- (1) And x = 160% of y = 1.6y => 2.6y = 26 y = 26/2.6= 10 and x = 26- 10= 16 So, the price of each of the two stickers is Rs. 10 and Rs. 16 respectively.
Who prepares a panel of names of persons fit to be appointed as Public Prosecutors or Additional Public Prosecutors?
Negotiable Instrument according to Section 13 of the Negotiable Instrument Act, 1881 do not include__________.
What is the notice period given to a Public servant before instituting a suit against him as per s. 80 of CPC?
Neha agrees to sell to Vidhika "hundred tons of oil". There is nothing whatever to show what kind of oil was intended. The agreement is_______________
Under section 32 of The Protection of Children from Sexual Offences Act, 2012, a person shall be eligible to be appointed as a Special Public Prosecutor...
Rule of Estoppel is contained in Section ………. Of Indian Evidence Act
If the court wants to form an opinion as to any law contained in any Bare act, the opinion shall be relevant? If yes under which section of the Indian E...
Provisions of longer period in the matter of accumulation of property under sec 17 of T.P. Act amounts to:
When a mortgaged property is leased, mortgagee is_____________.
According to the Code of Criminal Procedure, 1973 term 'inquiry' means:
Every inquiry___________ conducted under the Code of Criminal Procedur...