Question
Which of the following statements is/are correct
regarding “PM suraksha bima yojana”? I. Individuals in the age group of 18-70 years having a savings bank or a post office account are entitled to enroll under the scheme. II. Accidental death cum disability cover of Rs.2 lakh (Rs.1 lakh in case of partial disability) for death or disability due to an accident.Solution
Explanation: both of the above statements are correct.
As of now, what are the functions of the UCLA device?
Choose the sentence/s that is/are true regarding the Kapiriggama cascade system.
I. Kapiriggama cascade system has been instrumental in enabli...
Which of the following is similar to the meaning of the word ‘enforce’ as used in the passage?
Which of the following statements is definitely true according to the passage?
Replace the word against number 26 with the correct option from the given options below:
What else in the end does the author suggest to improve the air for the residents ?
What will be crucial for India to be the world’s 3rd largest economy?
The mesquite is a______
Which one of the below mentioned diseases is/are not covered under the Mission Indradhanush?
Why did Mahendra need to keep moving from one site to another?