A and B alone can complete a work in 30 and 60 days, respectively. 50% of the work is completed by C in 6x days, and the remaining work is completed by A and B working together in ‘x’ days. Find the time taken by B and C to complete the whole work while working together.
Time taken by A and B to complete the whole work while working together = (30 × 60)/(30 + 60) = 20 days So, x = 20/2 = 10 (Since, 50% of the work is done by A and B together) As, time taken by C to complete 50% of the work = 10 × 6 = 60 days So, time taken by C to complete the entire work = 60 × 2 = 120 days Therefore, time taken by B and C to complete the whole work while working together = (120 × 60)/(120 + 60) = 40 days
Who is the author of the book “India Divided”?
“Simlipal National Park” is situated in which state?
Which of the following conditions is true about DICGC?
Cabinet has approved the continuation of PM SVANidhi beyond March 2022 till December 2024, what was the budget allocated for this scheme?
The Country’s largest iron ore producer NMDC (National Mineral Development Corporation Ltd) has signed a MoU with which of the following for drone bas...
In which of the following states is 'Me-Dam-Me-Phi' the festival of ancestor worship celebrated?
Which symbiotic bacterium is responsible for nitrogen fixation?
Which of the following sites do “Not” have nuclear power plant?
Who act as the Chairperson of monetary policy committee?
What is the maximum limit of remittance under Liberalized Remittance Scheme?