A, B, and C together can do a work alone in 14 days, 56 days, and 70 days respectively. A alone starts the work and work for 3 days and leaves the work, then B alone does the work for 8 days and leaves the work. If remaining work is done by C alone then for how many days has C worked?
Total work = LCM of 15, 45 and 90 = 90 units Unit per day of A = 90/15 = 6 Unit per day of B = 90/45 = 2 Unit per day of C = 90/90 = 1 Units of work done by A in 3 days = 6 × 3 = 18 units Units of work done by B in 8 days = 8 × 2 = 16 units Remaining work = 90 – (18 + 16) = 56 units So, C has worked for 56/1 = 56 days
Who is first Indian rower to win a gold at the Asian Games in the year 2010?
The Global Peace Index (GPI) is produced by ______
Which State of India has no scheduled caste population?
Divan Cup is related to which sport?
Which of the following company has become the 12th company to attain the Maharatna status?
Who can appoint the Chief Election Commissioner of India?
________ investment includes the generation of social and environmental effects in addition to the profit earned?
Who launched the Sukanya Samridhi Yojana?
Kalibangan, the Indus Valley site, is in:
Which of the following Articles of the Constitution of India is related to the promotion of co-operative societies?